ویژگی زعفران مرغوب و صادراتی ایران

خوبست بدانیم …

             از ویژگی زعفران مرغوب و صادراتی ایران ، میزان کم سافرانال آن نسبت به تولیدات مشابه جهانی است. برخی به دنبال دلیل محبوبیت زعفران ایرانی نسبت به انواع زعفران های تولید شده در دیگر کشورها هستند. آنچه سبب شده زعفران ایرانی خصوصا زعفران خراسان جنوبی و بالاخص قاینات محبوب و معروف باشد، وضعیت آب و هوایی و موقعیت زمین های کشاورزی آنجاست.

          از منظر مهندسی کشاورزیهر چه زمین زیر کشت زعفران ارتفاعش از سطح دریا بیشتر باشد ، مرغوبیت و کیفیت بالاتری خواهد داشت. شهرستان قاینات از این حیث بهره بسیار برده بطوری اکنون مشاهده می کنیم بیشتر کشاورزان این منطقه ، به زعفران کاری مشغول هستند.علاوه بر دو مورد ذکر شده ، میزان کم سافرانال به عنوان یک ترکیب سمی در زعفران ایرانی نیز جایگاه ویژه ای بدان داده است.در واقع زعفران گیاهی است که به دلیل وجود سافرانال در مقیاس های بالا می تواند انسان را با خطر مسمومیت و خونریزی مواجه نماید.از این رو مقدار کم سافرانال در زعفران ایرانی آن را نسبت به همه انواع زعفران های تولید شده در جهان برتری بخشیده است.

فاطمه حسینی – http://www.iransaffron.co/fa

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*